Nimi:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:

Ryhmille

Näiltä sivuilta löydät ohjelmia joita voimme muokata ryhmäsi tarpeiden mukaa ja yhdistää muihin palveluihin.

Toimipisteissämme Kuopiossa ja Tahkolla on nykyaikaiset pukeutumis ja wc tilat. Esimerkiksi lisä palveluna on molemmissa pisteissä mahdollista liittää helposti sauna ohjelman jälkeen. Tahkolla yhteistyö kumppaneilta ja Kuopiossa Matkailu keskukselta tai kylpylä palveluita Kylpylä hotellilta.

  MELONTARETKI

 
Hlöt: Alkamispäivä: Hinta: 39 €/hlö

Melontaretki
Kesto: 2,5 h
Ryhmäkoko: 6-25 henkilöä
Retkieväät: Makkarat ja mehut nuotiolla
Hinta: 39 €/hlö

Melomme intiaanikanooteilla kauniiden salmien ja saarten lomassa. Kanootilla lipuen, lähes järven pinnan tasolta, järviluontoon saa aivan erityisen kosketuksen. Meloessa nautimme rauhallisuudesta, raikkaasta järvi- ilmasta ja kauniista kesäisestä luonnosta. Tauolla syömme eväät nuotion äärellä. Tämä helppo retki sopii hyvin luonnon rauhan ystäville ja myös ensikertalaisille.


 PATIKKARETKI TAHKON MAISEMISSA

 
kpl: Alkamisajankohta:: Hinta: 39 €/kpl

Patikkaretki Tahkon hulppeissa maisemissa onnistuu loistavasti kevät, kesä ja syksy aikaan. Matkalla opas kertoilee runsaasti Tahkon alueesta ja Tahkon syntyhistoriasta. Patikointireittejämme ovat mm. Huutavan Holman luonnonsuojelualueen läpi kulkeva reitti jonka varrella pääsee tutustumaan Tahkon alueelle harvinaiseen lehtomaiseen maastotyyppiin. Lähtöpaikka ja reitin vaativuustaso sovitaan asiakkaan kanssa ryhmäkohtaisesti.

Kesto n. 2-3 h
Hinta sis. retkieväät (makkarat ja mehut nuotiolla)

 SUUNNISTUSRETKI TAHKOLLA

 
Hlöt: Alkamispäivä: Hinta: 39 €/hlö

Suunnistusretki Tahkolla
Kesto: 2-4 h
Ryhmäkoko: min 14 henkilöä
Retkieväät:Makkarat ja mehut nuotiolla
Hinta: 39 € /hlö
Lähtöpaikka: Piazza (vaativampi reitti Tahkon laelle) tai Pehku (kevyempi retkikävely)

Tämä hauskan, osittain omatoimisena toteutetun retken aikana pääsee kokeilemaan sekä kartanlukutaitojaan että omia rajojaan! Aluksi noudetaan oppaan jättämä kartta etukäteen sovitusta paikasta. Kartan avulla patikoidaan kolmen kilometrin matka kalliolle, jossa opas jo odottaa nuotiolla retkieväiden kanssa. Eväiden nauttimisen lomassa jokainen pääsee vuorollaan nauttimaan jännityksestä ja adrenaliinipiikistä laskeutuessaan valjaiden varassa kalliolta. Ammattitaitoinen opas ja laadukkaat välineet takaavat laskeutumisen turvallisuuden. Paluumatka taittuu rennosti alamäkeen samaa reittiä pitkin. Kenenkään ei tarvitse pelätä eksyvänsä vaikka kartanlukutaidot olisivatkin ruosteessa; reitti on helppo!

 TEHTÄVÄRASTEJA PATIKOINNIN LOMASSA TAHKOLLA

 
Hlöt: Alkamispäivä: Hinta: 49 €/hlö

Tehtävärasteja patikoinnin lomassa Tahkolla
Kesto: 2,5 -4 h
Ryhmäkoko: 8 - 50 hlö
Retkieväät: Makkarat, glögit sekä nokipannukahvit nuotiolla
Hinta: 49 € /hlö
Lähtöpaikka:
A. Piazzan tai Break Sokos Hotel Tahkon edestä (vaativampi reitti Tahkon laelle)
B. Tahkolahden P-paikka (vaativampi reitti Tahkon laelle)
C. Pehku (kevyempi retkikävely)

Erityisesti pikkujoulukaudelle suunnitellun, hauskan, osittain omatoimisena toteutetun patikointiretken aikana pääsee kokeilemaan niin kartanlukutaitojaan kuin Tahko-tietämystään! Aluksi jaetaan ryhmät ja kukin ryhmä saa kartan, johon on merkitty maastoon kätketyt rastit sekä leiripaikka. Patikointimatkaa tällä retkellä kertyy noin 3 km. Matkalle on kätketty kysymysrasteja, joilla testataan ryhmien "Tahko- tietämystä". Ryhmien saapuessa leiriin, parhaiten pärjännyt palkitaan. Nuotion äärellä paistetaan makkarat ja nautitaan glögiä (tai mehua) sekä nokipannukahvit. Paluumatka taittuu rennosti alamäkeen samaa reittiä pitkin. Retki päättyy samaan paikkaan, mistä lähdettiin liikkeelle. Kenenkään ei tarvitse pelätä eksyvänsä vaikka kartanlukutaidot olisivatkin ruosteessa; reitti on helppo!

Huom. Oma säänmukainen ulkoiluvarustus. Omat "dopingit" sallittu. Toteutus lumettomaan aikaan (kun rinteet ei vielä auki)

 LUMIKENKÄRETKI

 
Hlöt: Alkamispäivä: Hinta: 39 €/hlö

Kesto 2 h
Hlömäärä: 5-20
Retkieväät: Kuumat mehut ja makkarat nuotiolla
Toteutuspaikka: Tahko
Hinta: 39 €/hlö

Lumikengillä kävely on hauskaa talvisessa metsässä, ovat hanget kuinka korkeat hyvänsä. Tällä retkellä opitaan lumikenkäilyn perusteet ja ihastellaan metsän kauneutta ja hiljaisuutta. Välillä pysähdymme nauttimaan kuumaa mehua ja paistamaan makkarat nuotiolla.

 SAVOLAISET OLYMPIALAISET

 
Hlöt: Alkamisajankohta:: Hinta: 39 €/hlö

Savolaiset Olympialaiset
Kesto: 1 h
Hlömäärä: 8-100 henkilöä
Hinta: 39 €/hlö

Savolaiset Olympialaiset on huluvattoman vakava ryhmäkisailu savolaesen suoraselekäsessä vai liekö sittenkin umpikierossa hengessä - otappa siitä sitten selevä!
Kisailu voidaan suorittaa lähes missä vain, ja lajeissa on tietenkin aitosavolaista otetta: etanaralli, pöllinkidutus, suojelusenkeli, tykistökenraali, jonotusnakutus... Tässä erityisesti suurille ryhmille soveltuvassa joukkuekisailussa pärjää parhaiten hyvällä tuurilla ja yhteistyöllä.